PRISGARANTI |   FRI FRAGT OVER 499,-   |   30 DAGES RETURRET

Om Best Living

Best Living er en dansk webshop, hvor vi forhandler moderne og trendy møbler og interiør. Bag butikken står Maria Alexandra Rantzau Schimmel, som har været en del af mode – og interiørbranche de sidste 30 år. Maria har en baggrund som ejer af adskillige mode – og interiørforretninger både herhjemme og i udlandet og i 2007 tog hun springet fra i mange år, at have drevet fysiske forretninger, til at starte sin første webshop Amazing Living. Siden hen er både French Living, Amazing Rugs og Best Living er kommet til.

Hos Best Living håndplukker vi det skønneste interiør og møbler fra vores leverandører, og tilbyder nyeste sortiment indenfor brugskunst, møbler, lamper, knager, spejle og meget mere. Vores leverandører er nogle af Danmarks største interiør virksomheder, de har om nogen fingeren på boligpulsen, og fører et bredt udvalg af gedigen skøn brugskunst og interiør til dit hjem. De skifter løbene deres design ud og nyt kommer til, de er dygtige til at følge tidens strømninger og designe nyt luksuriøst boligtilbehør til moderne hjem. Derfor finder du altid det sidste nye indenfor boligtrenden hos Best Living

Velkommen hos Best Living og rigtig god fornøjelse.

Vores andre webshops

Amazing Living:

French Living:

Amazing rugs:

Stori:

Hos Stori finder du lækre kosmetiske varer til krop og sjæl, fra kendte brands som Meraki. Du finder også smagfulde gourmetdelikatesser fra Nicolas Vahé, som løfter dine madkundskaber, og pynter fint i køkkenet.

Kontakt os

Telefon: 61 36 86 34
info@bestliving.dk

Engholm Vej 10, 3100 Hornbæk, Danmark
Mandag til fredag: 9-16

Vores team

 • mor

  Maria Schimmel

  Stifter og ejer

 • IMG_5694 B.W square

  Lucas Rantzau

  Branding og IT

Opdaterer…
 • Ingen varer i kurven.
'; var s=document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(o,s); })();